Csillagok

A hatéves Sarolta hercegnő már kész kis hölgy

Katalin hercegné jóvoltából bájos portré készült a születésnaposról.

Szinte már hagyománynak számít a királyi családtagok felköszöntése egy fotóval a hivatalos közösségi oldalakon, Katalin és Vilmos mégsem tett közzé egy képet sem lányuk hatodik születésnapja alkalmából. Erre pedig nyomós okuk volt – írja az Elle.

Szó sincs arról, hogy Sarolta más bánásmódban részesülne, vagy szülei kevésbé szeretnék őt testvéreinél. A cambridge-i hercegi pár ugyanis egy bojkottban vett részt, amit Vilmos be is jelentett a hétvége előtt.

Az angol labdarúgó-szövetség elnökeként csatlakozom az egész futballközösséghez a hétvégi közösségi média bojkottban.

Vilmos és Katalin a foci világában történő online visszaélések ellen tiltakozva nem tett közzé semmilyen fotót az elmúlt két napban, így születésnapos kislányukról, Saroltáról sem. Persze a bojkott a királyi család hivatalos Instagram oldalára, a The Royal Family-ra nem vonatkozott, így ott nem maradt el a köszönté – írja a hirado.hu.

A hobbifotós, Cambridge hercegnéje egy tündéri képet készített hatéves gyermekéről, amit a palota meg is osztott a kis hercegnő nagy napján. Sarolta le sem tagadhatná szüleit, annyira hasonlít szépséges édesanyjára és sármos édesapjára.

Szerencsére még pont a hétvége előtt tett ki Vilmos és Katalin egy intim családi videót, amiben bepillantást engedtek féltve őrzött magánéletükbe. Ezzel köszönték meg a rengeteg jókívánságot tizedik házassági évfordulójuk alkalmából.