×

Csillagok

A királynő is felköszöntötte kétéves dédunokáját, Archie-t

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia az egész királyi családtól kapott jókívánságokat.

Nagy nap a mai a sussexi pár gyermekének, Archie ugyanis betöltötte második életévét, amiről a királyi család sem felejtett el megemlékezni. Tündéri fotókkal köszöntötték Harry és Meghan kisfiát. Vilmosék, Károlyék és maga a királynő is írt pár kedves sort a szülinapos gyermeknek – írja a BBC.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a kétéves Archie Mountbatten-Windsornak.

A kommentelők azonban azonnal kiszúrták, hogy egyik családtagnak sincs friss fotója Harry és Meghan gyermekéről. Vilmos és Katalin lánya, Sarolta is a minap töltötte hatodik életévét és bár szülei nyomós okkal nem tettek ki róla képet, a The Royal Family Instagram oldalán, megcsodálhattuk, mennyit nőtt a hercegnő az utóbbi években. Ellenben Archie-ról a mai napig csak sebtiben elkapott lesifotókat látni, hivatalos képet egyet sem. A rajongók ebből vélik azt következtetni, hogy bár Fülöp herceg temetése miatt egy pillanatra véget vetettek a mosolyszünetnek, Harry és Meghan továbbra sem kívánnak közösködni a családdal, de még fotót sem küldenek kisfiúkról nekik -írja cikkében a hirado.hu.

Történt egy s más az elmúlt évben az uralkodóház körül. A sussexi pár hivatalos feladatait hátrahagyva, összepakolt és az Egyesült Államokba költözött, hogy ott neveljék fel Archie-t. Már ez is épp elég paprikás helyzetet teremtett családon belül, de Harry és Meghan még egy lapáttal rátett a rossz viszonyra, amikor tabuk nélküli interjút adtak Oprah Winfreynek. A beszélgetésük alatt, számos váddal illette a hercegi pár a koronát, később az is kiderült, hogy jó pár állításuk nem fedi a valóságot, így nem csoda, hogy a családdal való kapcsolatuk még jobban elmérgesedett.