Csillagok

Bennifer-bomba: Jennifer Lopez barátnői most biztos könyörögnek, hogy ezt már ne csinálja

Ebből mi lesz? 17 év és botrányos szakítás után, úgy tűnik újra Ben Affleckkel romatikázik az énekesnő.

Ismerős az az érzés, amikor próbálod túltenni magad a csalódáson és eszedbe jut, hogy talán fel kéne hívni az exed? A barátnőid figyelmeztetnek, hogy ez nem jó ötlet. Te is tudod, hogy nem az. Mégis nehéz ellenállni. Olyan mintha pontosan ez történt volna Jennifer Lopezzel.

A Daily Mail információi szerint ugyanis Montanában egy luxus síközpontban látták együtt exével Ben Affleckkel. Több napot együtt töltöttek és egy „bennfentes” úgy fogalmazott, hogy Lopez boldog.

via GIPHY

Talán sokan emlékeznek rá, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck volt az első számú sztárpár Hollywoodban, lényegében ők hozták divatba, hogy egy szóval hivatkozzon a sajtó egy-egy sztárpárra. Bennifernek hívták őket.

Később ugye többek között volt Brangelina (Brad Pitt és Angelina Jolie) is.

Fotó: MTI/EPA/David Swanson

Márciusban írtunk arról, hogy négy év után véget ért Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolata. Az ok valószínűleg az egykori baseball játékos hűtlensége volt. Rodriguez két éve még egy közel 400 millió forintot érő gigagyémánttal kérte meg az énekesnő kezét, a rajongók azzal viccelődtek, hogy még az űrből is lehetett látni a nem mindennapi ékszert. De nem véletlenül mondják sokszor, hogy a pénz nem minden és nem boldogít..

Tavaly Lopez és Rodriguez a koronavírus miatt többször is elhalasztották az esküvőjüket, legalábbis ezt mondták, hogy a járványhelyzet miatt teszik. Ez érthető is volt, ugyanis sok pár került hasonló helyzetbe, de már akkor is szó volt arról, hogy egy ideje nem olyan felhőtlen a kapcsolatuk.
Korábbi cikkünkben arról is írtunk, hogy kétezres évek elején Jennifer Lopez Ben Affleckkel kötötte volna össze az életet, akkor azonban arra hivatkozva halasztottak, hogy túlzott volt a sajtóérdeklődés. Soha nem házasodtak össze és később Lopez bevallotta, hogy ez volt az első szakítás ami igazán összetörte a szívét.

A Rodriguezzel történt szakítás azonban azért lehet különösen fájó Lopeznek, mert korábban elárulta hogy megrémiszti a gondolat, hogy egyedül marad.

Most pedig úgy tűnik, hogy Lopez visszatalált régi szerelméhez. Akivel szintén felbontották az eljegyzésüket 17 éve.

Affleck az utóbbi években többször megjárta a rehabot alkoholfüggősége miatt és nem titkolja már évek óta, hogy komoly harca van a démonaival. Az alkohol (és állítólag összejött a bébiszitterrel is) miatt tönkrement a házassága Jennifer Garnerrel. Egy interjúban egyszer elmondta, hogy élete legnagyobb hibájának tartja a válást.