Csillagok

Egy megcsalt feleség, aki nem engedte át férjét a hollywoodi szépségnek

Dominic Westet tavaly kapták rajta Lily Jamesszel Rómában.

Lily James és a nála 19 évvel idősebb Dominic West tavaly római romantikázásuk közben lepleződött le, miközben a sármos színész 2010 óta házasságban él Catherine Fitzgeralddal – írja cikkében a hirado.hu.

A Mamma Mia! szépsége és kollégája 2020 júliusban kezdtek együtt dolgozni a BBC-nek készülő, The Pursuit of Love című alkotáson és feltételezhető, hogy a kelleténél kicsit közelebb kerültek egymáshoz a forgatáson. A róluk készült lesifotókon is látszott, hogy ez bizony már túl van a munkakapcsolaton.

A Daily Mail beszámolója szerint, West felesége még csak nem is sejtette, hogy probléma lenne a kapcsolatukkal. A bulvársajtóból értesült, hogy férje egy fiatal színésznővel csalja.

Azóta nagy volt a csend West körül, most azonban a feleség az Irish Independentnek elárulta, hogy házasságuk nem is nyugodhatna biztosabb alapokon.

A kapcsolatunknak voltak hullámvölgyei, mint mindenkinél, de teljesen elköteleztük magunkat egymást és vibráló családunk iránt

– jellemezte a jelenlegi helyzetet Catherine, aki három gyermekkel ajándékozta meg színész férjét.

Ezzel pedig mintha csak azt üzenné a Mamma Mia! színésznőjének, hogy nem sikerült elhappolnod a férjem. Lily James, aki éppen Pamela Anderson bőrébe bújva forgatja a Pam & Tommy című filmet, tehát egy forró nyári flört maradt Dominic életében.