Csillagok

Nem titok többé: gyönyörű nevet kapott Emma Stone gyermeke

A színésznő egy családi hagyományt örökített tovább a választással.

Emma és férje, Dave McCary jelenleg szülői kihívásokkal és örömökkel teli mindennapjaikat élik, mióta megszületett közös csemetéjük, aki a legfrissebb hírek szerint, kislány és a Louise Jean McCary nevet kapta. Az információt a TMZ hozta le egy, a birtokukba került anyakönyvi kivonat másolata alapján – írja a PageSix.

A névválasztásnak különleges jelentése van a színésznő családjában, ugyanis nagymamáját Jean Louise-nak hívták. A Jean egyébként Emmának és az édesanyjának, Kristának is a középső neve, így nem volt kérdés Stone számára, hogy kislánya is örökölni fogja ezt a nevet.

Emma és Dave még 2016-ban ismerkedett meg egymással egy tévéműsornak köszönhetően, de kapcsolatukat a legnagyobb titokban tartották, egészen egy 2019-es díjátadóig, ahol kéz a kézben jelentek meg a vörös szőnyegen.

Még ugyanebben az évben a 35 éves komikus-rendező megkérte Stone kezét, amit a közösségi médián keresztül jelentettek be a férfi Instagram oldalán, nem sokkal később pedig oltár elé álltak és szűk családi kör előtt kimondták a boldogító igent. Mivel magánéletüket a lehető legmesszebb szerették volna tartani a sajtótól, így a várandósságot is csak szemfüles lesifotósoknak sikerült kiszúrniuk még januárban.

Bár a Kaliforniai álom sztárjának idejét jelenleg szinte teljesen az anyaság köti le, filmes munkáit sem hanyagolja, ugyanis pár nap múlva mutatják be a Szörnyella című mozit Emma főszereplésével.