Csillagok

Jennifer Aniston és David Scwimmer vallomása sokkolta a rajongókat

A Jóbarátok különkiadásából kiderült, hogy a karaktereik között lángoló érzések a valóságban is megvoltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tarunified (@justarunified) által megosztott bejegyzés

Rajongók milliói, tizenhét évig vártak a pillanatra, hogy újra együtt láthassák a Jóbarátok hat sztárját a sorozat mára már ikonikusá vált díszletében. Tegnap mutatták be az HBO jóvoltából azt a több mint másfél órás részt, amiben számos titokra fény derült, többek között arra is, hogy a stáb két színésze, azaz Rachelt és Rosst alakító Jennifer Aniston és David Schwimmer között, már az első évad forgatása alatt fellángoltak az érzelmek – írja a Harper’s Bazaar.

Tehát mondhatjuk, hogy nem csak a kitűnő színészi játékuknak volt köszönhető szerelmi száluk hitelessége, hiszen ők ketten a való életben is odáig voltak egymásért. És erre, hogyan derült fény? Nos, a műsort vezető James Corden a sorozat sztárjaival beszélgetett és rákérdezett arra, alakult-e a kamerákon kívül a csapat tagjai között valami több? Ekkor Jen és David összenézett és a színész végül bevallotta:

Az első évad során, nagyon bejött nekem Jen. Ez kölcsönös volt, mindketten bejöttünk egymásnak, de valahogy mindig elmentünk egymás mellett, mert egyikünk mindig kapcsolatban volt és ezt tiszteletben tartottuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ross and Rachel (@roschelposts) által megosztott bejegyzés

Ezután Jennifer elmesélte, hogy bár kettejüknek soha nem jött össze, a karaktereiken keresztül tudták kifejezni a másiknak az érzéseiket.

Minden imádatunkat és szeretetünket egymás iránt, belevezettük Ross és Rachel kapcsolatába.

Persze a stáb többi tagjának ez nem volt újdonság, hiszen Jen és David állandóan összebújva ültek a kanapén a forgatások közötti szünetekben és látszott rajtuk, hogy igazán odáig vannak a másikért -írja cikkében a hirado.hu.

via GIPHY