Csillagok

Viszlát Kim! Vele randizik Kanye West

Kim Kardashiannak ettől leesik az álla! Egy "bennfentes" korábban elárulta, hogy a celeb nem hisz abban, hogy az exe, Kanye West valóban randizna Irina Shayk orosz modellel. Most azonban lesifotók készültek róluk a rapper 44. születésnapján.

Június 8-án ünnepelte 44. születésnapját Kanye West rapper és tegnap délután lesifotók jelentek meg arról, hogy Franciaországban tölti az idejét Irina Shayk orosz szupermodellel.

Shayk korábban az amerikai színész, Bradley Cooper barátnője volt, akivel egy közös kislányuk, Lea is született. Előtte öt évig a focista, Cristiano Ronaldo kedvese volt.

Irina és Bradley Cooper
fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

Egy ideje már pletykáltak arról, hogy Kanye West és Irina közel került egymáshoz, de annyira hihetetlennek tűnt, hogy még Kim Kardashian környzetéből is nyilatkozott egy ismerős: Kardashian szerint csak hírbe hozták az exét és a modellt. Úgy tűnik, hogy a most megjelent fotók Kimnek is meglepetést okoznak majd. Kanye és Irina legalább 10 éve ismeri egymást, mert a modell szerepelt a zenész korábbi klipjében.

Mint ismert, Kardashian év elején adta be a válókeresetet, miután tönkrement a házassága Westtel. A rapper születésnapján azonban egy furcsa poszt is megjelent a celeb instagram oldalán.

„Boldog születésnapot, szeretlek egy életre!” – írta Kardashian. Természetesen a gyerekeik miatt örökké egymáshoz is tartoznak majd, de sokakban felmerült, hogy esetleg üzent-e ezzel a celebkirálynő…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés