Csillagok

Biciklire pattant Rátonyi Kriszta és Fodor Imre

Nemcsak vízre szállni, hanem biciklire pattanni is szeret a NYÁR 21 műsorvezető párosa. Rátonyi Kriszta és Fodor Imre ezúttal a Tisza-tavat vették célba. A közmédia népszerű nyári magazinműsora immár az ország minden pontjáról elhozza az élmények legjavát kínáló programokat.ridikul.hu

(Fotó: Cseke Csilla)

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre nyakukba vették az országot és több helyen is megfordultak kétkeréken. A NYÁR 21 első adásában egyik kedvenc útvonalukat osztották meg a Duna Televízió nézőivel. „Dagadó vádlikkal irány a Tisza-tó!” Ezzel indult neki a műsorvezető páros a felfedező túrának. Fodor Imre kiemelte:

„Nemcsak a környezet gyönyörű a környékén, kezdő biciklistáknak is ajánlom, egy darab emelkedő sincs a körúton, egy nap alatt végig lehet menni rajta.”

A kerékpárút legfontosabb tudnivalóit Molnár Péter, a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum ügyvezetője osztotta meg a NYÁR 21 nézőivel.

„A kis kör 67 km, amit megállás nélkül 3-4 óra alatt lehet megtenni, a nagy kör 107 km, edzettségtől függően 5-6 órát vesz igénybe és Tiszabábolnánál egy kompos átszállást igényel.”

Hogy milyen csodás helyszínekre bukkantak, és milyen kalandokat éltek át a magazinműsor sportos házigazdái IDE kattintva kiderül.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.