Csillagok

Nagy pofont kapott az édesapjától Harry herceg

Harry a napokban Londonba utazik, apja azonban Skóciáig megy, hogy ne kellejen összefutnia fiával.

Amikor Harry Londonba repül, hogy csatlakozzon testvéréhez, Vilmoshoz a néhai édesanyjukról készült szobor avatásán, trónörökös apjuk több mint 600 kilométerre lesz, skót birtokán, Balmoralban – értesült a The Sun. Sussex hercege várhatóan még júniusban hazarepül az ünnepség miatt, ami hosszabb tartózkodásnak ígérkezik, hiszen az ottani előírások szerint öt nap karantén vár majd rá.

Azonban apa fia összeborulásra nem kell számítani, a 72 éves Károly látszólag kerüli a Harryvel való személyes találkozást, mióta utoljára Fülöp herceg temetésén látta a fiát. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

„Károly teljesen egyértelművé tette, hogy nem lesz a közelben … mert Skóciába utazik. Hármójuk között nincs tervezett találkozó”  – mondta egy forrás a The Sunnak

Harry és Vilmos herceg édesanyjuk tiszteletére együtt jelennek majd meg az avatáson, azonban a konfliktus miatt ragaszkodnak a külön beszédhez -írja a hirado.hu.

Egy bennfentes elárulta, legutóbbi találkozásuk óta a testvérek sem beszéltek egymással, rövid SMS-váltás volt köztük, semmi egyéb.

A kapcsolatuk továbbra is nagyon feszült, nincs jele annak, hogy a közeljövőben rendeződne a viszony” – mondta a forrás.