×

Csillagok

Harry és Meghan menekülése a palotából – Megérkezett az első előzetes!

A film várhatóan ősszel debütál majd a Lifetime csatornán.

2020. január 7-én Londonban készített kép Harryről, Sussex hercegéről, a brit trónörökös másodszülött fiáról és a feleségéről, Meghan sussexi hercegnőről.
Fájlnév
K_EPA20200108225.jpg
Képcím
Harry herceg és Meghan hercegnő szerepváltozása
Képszöveg
London, 2020. január 8.
2020. január 7-én Londonban készített kép Harryről, Sussex hercegéről, a brit trónörökös másodszülött fiáról és a feleségéről, Meghan sussexi hercegnőről. Harry és Meghan 2020. január 8-án bejelentette, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől és azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljék.
MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Talán mondanunk sem kell, hogy mióta a sussexi pár hátat fordított királyi kötelezettségeinek és Amerikába költözött, áll a bál a család életében. Noha Harry és Meghan egy boldogabb és nyugodtabb élet reményében hagyták el az országot, hétről hétre dobálnak polgárpukkasztó bombákat a palotára, kezdve a botrányos Oprah Winfrey interjúval, amit Harry herceg magánakciója követett, amikor is nemcsak a királyi családban való életét kritizálta, hanem édesapja, Károly herceg neveltetési módszereit is.

Lehetne még sorolni, de összegezve elmondhatjuk, hogy bőven történt annyi dolog az elmúlt években, ami megér egy misét, így nem meglepő, hogy az amúgy is kattintásvadász királyi család témát ismét filmvászonra vitték, ezúttal Harry herceg és Meghan Markle szemszögéből – írja a People.

A főszerepekben Jordan Dean-t és Sydney Morton-t láthatjuk, az előzetes pedig bemutat pár emlékezetes eseményt az elmúlt hónapokból, kezdve egy utalással a már fent említett Oprah interjúra, amikor a herceg kifejtette, hogy látta, Meghan mennyire szenved a palotában és képtelen volt segíteni rajta.

“Nem minden tündérmese végződik boldogan” – fogalmaznak a pár másodperces kedvcsinálóban.

Nem ez az első próbálkozása a Lifetime-nak, hogy vászonra vigyék Harry és Meghan kallódását a királyi családban, de annyi elmondható, hogy az előző két produkciótól eltérően, lecserélték a főszereplőket egy fokkal Harry hercegre és Meghanra jobban hasonlító színészekre. Ennek ellenére a komment szekcióban a rajongók továbbra sem elégedettek, bár ez inkább annak köszönhető, hogy a legtöbb ember kicsit már “unja” a sussexi pár körüli állandó felhajtást és médiacirkuszt.