Csillagok

Katalin hercegné rózsaszínben tündökölt a wimbledoni lelátón

Másfél hét kötelező karantén után a hercegné sűrű hétvégét tudhat maga mögött.

Lejárt Katalin hercegné tíz napos karanténja, az első szabad hétvégéjét pedig tartalmasan töltötte, hiszen három nagy sportesemény döntőjén is tiszteletét tette. Vasárnap már kivirultan, egy bájos Beulah rózsaszín ruhában foglalt helyet, apja, Michael Middleton társaságában a wimbledoni lelátón.

A szerb Novak Djokovic-nak, aki megnyerte a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes versenyét, legyőzve az olasz Matteo Berrettinit, később a hercegné személyesen is gratulált:

„Szép volt, jó téged ismét a pályán látni” – szóltak a hercegné elismerő szavai. „Az idei év különösen nehéz lehetett számodra, hiszen a buborék és a korlátozások miatt, nem lehetett itt a család”.

Katalin hercegné fiával és férjével a labdarúgó Európa Bajnokság döntőjén (Fotó: MTI/ EPA/Frank Augstein / POOL)

A hercegné azután kényszerült a négy fal közé, hogy kapcsolatba került egy igazoltan koronavírusos személlyel. A kötelező izolációs időszak azonban szombaton lejárt, így férjével, Vilmos herceggel kilátogatott az Ashleigh Barty és Karolina Pliskova között zajló wimbledoni teniszbajnokság női egyes versenyére, a másnapi férfi egyes döntő után pedig a labdarúgó EB-döntőn is ott szurkolt, férjével és legidősebb fiával, Györggyel.