Csillagok

Másfél év után találkozhatott rokonaival Keresztes Ildikó

Hosszú hónapok után végre meglátogathatta erdélyi rokonait Keresztes Ildikó. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő az elmúlt időszak megpróbáltatásairól mesélt a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorában, ahol új dalát is előadta.

Saját bevallása szerint a pandémia alatt sokat változott, lecsendesedett és megfontoltabb lett Keresztes Ildikó. Az elmúlt időszak nehézségei és több ikonikus pályatársának elvesztése erősítette meg benne hitvallását, hogy ha új zenén dolgozik, ragaszkodjon a minőséghez és ne kössön kompromisszumot. Új dala, az Egy darab a szívemből – amelyen Pálvölgyi Gézával és Takáts Tamással dolgozott – ezzel a hozzáállással készült el, amit nagy örömére több koncerten élőben is bemutathatott a közönségnek. Már Székelyföldön is járt, ami azért volt fontos számára, mivel ott él a rokonsága.

„A családom egy része Erdélyben él, nem találkoztam velük másfél éve. Most megleptem őket, nem szóltam, hogy megyek, mert csak két órát tudtunk együtt tölteni. Nem tértek magukhoz a döbbenetből még másnap sem. Azt hitték, hogy csak álmodták a látogatást”

– mesélte meghatódva Keresztes Ildikó a NYÁR 21 legutóbbi adásában a műsorvezetőknek, Rátonyi Krisztának és Fodor Iminek.

Az énekesnő a folytatásban azt is elárulta, hogy nemcsak a közönség és a színpad hiányzott neki, hanem a zenekara is, akikkel a több hónapos szünet után ott folytatták a közös munkát és a nagy nevetéseket, ahol abbahagyták. A további részletek a NYÁR 21 idézett adásában tekinthetők meg.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.

A NYÁR 2021 aktuális adásai 60 napig visszanézhetők a Médiaklikken.