×

Csillagok

Az egyik főszereplő kilép a Halálos iramban filmekből

A színész a legjobbakat kívánta a stábnak az elkövetkezendő filmekhez.

Los Angeles, 2019. július 14.
Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw (Fast and Furious presents Hobbs and Shaw) című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Az akciófilmet augusztus 2-án kezdik vetíteni az amerikai mozik.
MTI/EPA/Nina Prommer

A Szikla a Halálos iramban ötödik része óta alakította Luke Hobbs karakterét és bár a nemrég megjelent kilencedik felvonásban már nem szerepelt, a rajongók titkon remélték, hogy Johnson a beharangozott tizedik és tizenegyedik részben még visszatér.

Sajnos erre azonban már semmi esély, ugyanis Dwayne Johnson maga jelentette be, hogy végleg kiszáll a filmsorozatból. Bár döntésének okát nem árulta el, a színész a vele készült interjúban kitért a Vin Diesellel való komplikált kapcsolatára is – írja az Entertainment Weekly.

“Sok sikert kívánok nekik a következő és az elkövetkezendő Halálos iramban részekhez, amiket már nélkülem fognak forgatni.”

Nemrég a Fast & Furious másik sztárja, Vin Diesel megjegyezte, hogy szerinte a kettejük közötti rossz viszony oka, hogy túl sokat követelt Dwayne-től a 2011-es, ötödik rész forgatásán. Ezt azonban a Szikla enyhén szólva is nevetségesnek tartja:

“Mindenki jót nevetett Vin megjegyzésén, és szerintem ezt hagyjuk is ennyiben” – összegezte az interjúban Dwayne, aki nem volt hajlandó többet mondani a színésszel való konfliktusáról.