Csillagok

Kate Beckinsale még soha nem volt randevún

Az Underworld filmek sztárjának ez kimaradt az életéből.

Ami késik, nem múlik – szokták mondani. A 47 éves színésznő azonban még mindig vár élete első randi élményére, ugyanis saját bevallása szerint, sosem volt még része hagyományos, nagy könyv szerinti randevú meghívásban – írja a PageSix.

„Tudtátok, hogy még soha nem voltam randin? Lényegében találkoztam valakivel, megismerkedtünk egy közös munka kapcsán és vagy összeházasodtunk, vagy gyerekünk lett.”

Kate-nek született egy lánya Michael Sheentől, a most 21 éves Lily. A két híresség az Underworld forgatásán ismerkedett meg, de kapcsolatuk még a lánykérést sem érte meg. Beckinsale alig pár év múlva, 2004-ben oltár elé állt Len Wiseman filmrendezővel, akit szintén a fent említett vámpíros mozinak köszönhetően ismert meg. Házasságuk egészen 2015-ig tartott, amikor is bejelentették különköltözésüket. Válásukat 2019-ben véglegesítették.

Ami a 2021-es randizást illeti, a színésznő még mindig nyitott a szerelemre, de amikor csak lehet, el akarja kerülni a vakrandikat, ugyanis irtózik a gondolattól, hogy egy idegen ember előtt üljön órákig, főleg ha nem is szimpatikus neki az illető.