×

Csillagok

Füllesztő az első hivatalos kép Lopezről és Affleckről

Az énekesnő születésnapja alkalmából végre közös fotóval kedveskedett a rajongóknak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata immáron Instagram-hivatalos! Az énekesnő közösségi oldalára egy sor bikinis születésnapi fotó került fel szombaton, az egyik azonban a többinél is jobban felpezsdítette a sajtót, az, amelyiken kedvese, Ben karjaiban látható.

A piros bikiniben és virágos kaftánban Jennifer nem 52 évesnek, inkább 30-nak néz ki, a fotósorozat alapján az új esélyt kapott Affleck igazi mázlista. A párosnak azonban nem ez az első közös fotója, ami a közösségi oldalon megjelenik, Leah Remini ugyanis a születésnapi partiján már készített egy szelfit a turbékoló gerlepárral -írja a Harper’s Bazaar.

Anno a kétezres évek álompárjaként emlegették Lopezt és Afflecket, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után, kátyúba futott és végül mindketten más ember karjaiban találták meg a boldogságot. Bár közös történetük úgy tűnt, 2004-ben véget ért, most tizenhét évvel később ismét fellángolt közöttük a szerelem. Bár a külföldi források azt várták, hogy Ben a születésnapon megkéri Jennifer kezét, ez nem történt meg, de tekintve, hogy három hónapja alkotnak ismét egy párt, ez elhamarkodott lépés lett volna – írja cikkében a hirado.hu.

De hogy mennyire komolyan is gondolják ők ketten, mi sem bizonyítja jobban, minthogy közös házvadászatba kezdtek Los Angelesben, ahol legutóbb egy húszmilliárd forint értékű ingatlanon akadt meg a szemük.