Csillagok

Még mai is vadító a Melrose Place 59 éves szőke ciklonja

Sorozatos kudarcok után Heather Locklear visszatér a reflektorfénybe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heather Locklear (@heatherlocklear) által megosztott bejegyzés

A kilencvenes és kétezres évek ünnepelt szépségéről az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani. A Magyarországon leginkább a TJ Hookerből és a Melrose Place-ből ismert színésznő több autóbaleset okozója volt, alkohol- és drogproblémái miatt pedig ki-be járt a rehabilitációs központok ajtóin, arról nem is beszélve, hogy többször kellett ráhívni a rendőrséget, miután párjával a tettlegességig fajult egy-egy vita.

Azonban végre úgy tűnik, pont elégséges mennyiségű pofont kapott az élettől ahhoz, hogy pályáját újra egyenesbe hozza, mivel a legújabb hírek szerint, négy év után, újra kamerák elé áll a Don’t Sweat the Small Stuff című film kedvéért – írja a JustJared.

A készülő produkció Kristine Carlson és férje, Dr. Richard Carlson azonos című regényén alapszik, a történet pedig Kristine-ről szól, akinek élete egy csapásra összeomlik párja halála után. A Heather főszereplésével készülő film még idén bemutatásra kerül a Lifetime csatorna jóvoltából – írja cikkében a hirado.hu.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heather Locklear (@heatherlocklear) által megosztott bejegyzés