×

Csillagok

Eljegyezte kedvesét Ty Pennington, A nagy házalakítás házigazdája

A pár tavaly szeretett egymásba a karanténidőszak alatt.

A tévés néhány éve még amiatt került a címlapokra, mert 11 éves kapcsolata egy megcsalási botrány miatt véget ért, azonban Ty friss bejelentése szerint ezúttal rálelt az igazira, méghozzá Kellee Merrell személyében, akinek a kezét is megkérte -tudta meg a Just Jared.

Igent mondott.

– olvasható a tömör képaláírás a gyűrűt leleplező fotó mellett.

A bennfentesek szerint Ty a floridai Palm Coaston található otthonuk mólóján, a reggeli kávé közben kérte meg párja kezét. Ty és Kellee először egy műsor forgatásán találkoztak 2010-ben, majd közös barátaikon keresztül megmaradt a kapcsolat. Végül azonban 2020-ban kezdtek el randizni, és a karanténidőszakot is együtt töltötték, amely alatt kiderült, hogy milyen jó párost alkotnak ők ketten -írja a hirado.hu.

A nagy házalakítás műsorvezetője, Ty Pannington sokak kedvence lett, humorának, és meleg szívének köszönhetően. Néhány évvel azután, hogy a műsor búcsúzott, Ty is visszavonult a nagy nyilvánosság elől, persze nem szándékosan, csupán műsorai nem lettek olyan felkapottak, mint a korábbi. Egy ideig vezette a TLC csatorna Trading Spaces című show-ját, majd a Fodd Networkön tűnt fel a American Diner Revival című műsorral.