Csillagok

Vége a házasságának - James Belushi már be is adta a válási papírokat

A színész 23 év után költözött el a feleségétől.

James Belsuhi, a Jim szerint a világ sztárja, aki hazánkban a Kutyám, Jerry Lee című filmmel lopta be magát a tévénézők szívébe, különköltözött a feleségétől, Jennifer Sloantól. Nem először fordul elő, hogy hullámvölgybe ért kapcsolata párjával, három éve ugyanis szintén a szakításuktól volt hangos a média.

A People magazin értesülései szerint azonban ezúttal tényleg vége a 23 éve tartó házasságuknak. A 67 éves színész már be is adta a szükséges dokumentumokat a Los Angeles-i bíróságon.

Hogy mi lehet az ok, azt egyelőre csak a pár tudja, de régi sebekről lehet szó, hiszen legutóbb a feleség épp Jim bátyjának, John Belushi halálának a 36. évfordulóján nyújtotta be a válási papírokat, akkor azonban sikerült kibékülniük.

Jim és Sloan 1998-ban házasodott össze, kapcsolatukból pedig két gyermekük született, Jared James Belushi most 19, míg nővére, Jamison Bess Belushi 22 éves. Jimnek előző házasságából egyébként van egy 40 éves fia is, Robert Belushi, aki szintén színész – írja cikkében a hirado.hu.