Csillagok

Valóra vált Peter Šrámek álma

Új fejezet kezdődött az énekes életében. Saját házba költözött, ami mellé egy kutyust is megörökölt. Az énekes erről is mesélt a NYÁR 21 adásában, de azt is elárulta, miként tekint rajongóira.

(Fotó: Facebook/@petersrámek)

A koronavírus-járvány idején is szorgosan dolgozott Peter Šrámek, ennek köszönhetően decemberben megjelent új albuma, ami már platinalemez is lett. Az énekes tudja, mindezt nagyban köszönheti rajongóinak, akik szép számmal gyűltek össze a Duna Televízió révfülöpi mólóján is, hogy hallhassák, láthassák kedvencüket.

„A rajongóimra mindig úgy tekintettem, mint a családomra. Ahogy család nélkül nem tudok élni, úgy rajongók nélkül sem, nélkülük igazából nem is létezem” – fogalmazta meg érzéseit Peter Šrámek a NYÁR 21-ben.

Az énekes arról is beszélt, hogy új szakasz kezdődött az életében, hiszen sikerült saját házba költöznie, amelyet lassacskán fel is újít. Új családtagja is lett ezáltal, a ház régi lakója, egy 3 éves rottweiler személyében.

„Megörököltem a kutyust, ugyanis nem tudtak vele mit kezdeni a régi lakók, nekem pedig nem volt szívem senkinek odaadni. Imádom őt” – vallotta be az énekes.


A közmédia nyári magazinműsora, a NYÁR 21 Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.