Csillagok

Cher szívében egy férfi mindig helyet kap majd

Az énekesnő mindig szeretettel gondol Val Kilmerre és kapcsolatukra.

„Soha nem ismertem hozzá hasonlót. Szenvedélyes, izgalmas és vicces. Őrülten szerettem őt, de mindketten túl domináns személyiségek voltunk, így végül szakítottunk, de barátok maradtunk, barátok mind a mai napig”

– emlékezett vissza a legendás aranytorkú énekesnő, akit a szél 1981-ben sodort az akkor nők álmainak számító Val Kilmerhez.

Szerelmük a nyolcvanas években nagy port kavart, mivel Cher 13 évvel idősebb volt a színésznél, ami akkoriban meglehetősen szokatlannak számított, főleg a sztárvilágban, de az énekesnő elmondása szerint, a nagy korkülönbség csak mélyebbé és erősebbé tette kapcsolatukat.

„Val nagyon fiatal volt, talán huszonkettő lehetett, én meg már harminc fölött. Ez akkoriban nagydolognak számított. Fordított esetben talán senkit nem érdekelt volna, de így szinte azonnal a közbeszéd tárgyává váltunk. Persze ez minket nem érdekelt, hiszen szerelmesek voltunk. Szerettem őt és most is szeretem.”

Cher a People magazinnak árulta el, hogy bár szerelmük nem, de barátságuk kiállta az idő próbáját. Amikor 2015-ben torokrákkal diagnosztizálták a Kilmert, az énekesnő a vendégházába költöztette és gondját viselte, mikor a színész állapota romlani kezdett.

Már évek teltek el azóta, hogy Val Kilmer beismerte, torokrákkal küzdött. A műtéte óta az állapota kielégítő, de jelenleg is tracheosztómiás tubussal él, mely biztosítja számára a légzést, viszont így a beszéde így sokkal nehezebben érhető, ami miatt a karrierje is derékba tört. Kálváriájáról a Val című dokumentumfilmben kendőzetlen őszinteséggel mesél