×

Csillagok

Előzetest kapott a Diana életéről szóló film, Kristen Stewart főszereplésével

A színésznő mesterien alakítja a néhai hercegnét!

Nemrég még mindenki azon törte a fejét, vajon van-e bármi köze Jennifer Lawrence 2013-as Oscar-gálás esésének a néhai hercegné életéről szóló filmhez? Ugyanis kísértetiesen hasonlított Lawrence mutatványa a Spencer poszteréhez.

A kellemetlen magyarázkodást elkerülve, a készítők gyorsan kivágták magukat a frissen megjelent előzetessel, ami minden kétséget eloszlatott azokban, akik kétkedve fogadták az Alkonyatból ismert Kristen Stewartra esett választást – számolt be a The Guardian.

Stewart egy korábbi interjújában elárulta, hogy még soha nem hagyott benne akkora nyomot szerep, mint Diana hercegné karaktere:

“Nagyon sokat jelent nekem, ami új dolog, hiszen én Los Angeles-i vagyok, és nem Angliában nőttem fel. Ez nem olyan dolog, ami mindig is a vezérfonalam volt, hisz annyira messze történt tőlem. Most mégsem tudok tőle szabadulni. Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mit gondolna mindarról, ami most történik a világon”

A színésznő mind játékában, mind pedig az akcentusát illetően kivívta a kritikusok és a rajongók elismerését az egyperces előzetes láttán, ahhoz pedig már kétség sem fér, hogy a Spencer lesz az ősz egyik legjobban várt filmje. A bemutatót november 5-én tartják az Egyesült Államokban, itthon viszont még nem kapott premier dátumot, így nem tudni, mikor debütál a hazai mozikban.