×

Csillagok

Titokban küzdött meg a rákkal Az ördög Pradát visel szereplője

Stanley Tuccit fél éven át szondán keresztül táplálták.

Három éve rákot diagnosztizáltak Stanley Tuccinál – olvasható a Virgin Atlantic légitársaság fedélzeti magazinjában, a Verában.

A 60 éves Tucci, aki olyan produkciókban csillogtatta meg a tehetségét, mint Az éhezők viadala, Az ördög Pradát visel, a Pelikán ügyirat vagy az Amerika kapitány, nyelvrákkal küzdött, ami ráadásul mérete miatt nem volt operálható, így magas dózisú kemoterápiát és sugárkezelést javasoltak számára az orvosok. A gyógymód sikeresnek bizonyult, s bár fél éven át szondán keresztül tudták csak táplálni, ma már sokkal jobban van, a szakértők szerint a rák vélhetően nem tér majd vissza – írja a hirado.hu.

A színész arról is nyilatkozott, mennyire megviselte a diagnózis, hiszek a rák már korábban is rányomta a bélyegét az életére:

Reméltem, hogy sosem lesz részem hasonlóban, hiszen az első feleségemet a rák miatt vesztettem el. Nézni őt évekig, ahogyan keresztülmegy ezeken a kezeléseken, borzalmas volt.

Stanley 1995-ben vette feleségül Kate Tuccit, aki 47 évesen vesztette el a harcot a mellrákkal szemben. Tucci 2012-ben újranősült, Emily Blunt nővérét, Felicity Bluntot vezette oltár elé. Első feleségétől 3 gyermeke született, az ikrek, Isabel és Nicolo 21 évesek, lányuk, Camilla pedig 19. Felicitytől szintén született két csemetéje, Matteo 6, Emilia pedig 3 éves -írja az ABC News.