×

Csillagok

Chuck Norris egymaga megmenti a világot

Mindenre tudja a megoldást, a klímaváltozásra is!

Nincs többé környezeti probléma, legalábbis olyan, amit Chuck Norris egy csettintéssel ne tudna megoldani. Egy mély lélegzettel tünteti el a gyárakból kiömlő szén-dioxidot, a nap és a szél energiájából áramot fejleszt, utóbbit egy karszárnyú delfint meglovagolva.

De ahhoz, hogy a 81 éves amerikai karate-világbajnok tovább űzhesse a “Chuck Norrisos dolgait” – mint hogy elszámol a végtelenig, amit ugyebár már kétszer is megtett, vagy vizet forral a nézésével, netán kört rajzol vonalzóval – átadja a stafétát a norvég Aker energiaipari vállalatnak, akik a globális éghajlati kihívások megoldását ezentúl szívesen átveszik az akciósztártól.

Mindez a már említett oslói székhelyű cég reklámjának forgatókönyve, melyet az az Espen Sandberg rendezett, aki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját is jegyzi. A klímaváltozás ellen küzdő Aker a reklámfilmmel az ipar, a politika és a társadalom együttműködésére szeretne ösztönözni, és úgy vélték, hogy ki más tudná jobban motiválni világot, mint a férfi, aki nem hord karórát, mert ő mondja meg, mennyi az idő -írja a Recharge News.

Chuck Norris amerikai színész 2018-ban járt Magyarországon, a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akciójának indításán a Papp László Budapest Sportarénában (Fotó:
MTI/Mónus Márton)

Valljuk be, Chuck színészként nem hagyott mély nyomot Hollywoodban, hiszen a leghíresebb szerepe a Sárkány útja volt Bruce Lee mellett és persze a Walker, a texasi kopó volt. Azonban olyan kultusz lengi körbe, ami csak tovább öregbíti a legendáját.