Csillagok

A Beverly Hills 90210 szépsége nem hagyja, hogy legyőzze a rák

A színésznő hosszú évek óta küzd a rákkal, azonban nem adja fel, és nem készül a halálra.

Már öt és fél év eltelt azóta, hogy a Beverly Hills 90210 sorozatsztárjánál mellrákot diagnosztizáltak, de azóta sem sikerült legyőznie a kórt. Shannennél 2016-ban három hónappal a teljes masztektómiája után észrevették, hogy a nyirokcsomóit is megtámadta a betegség, ami után újabb kör kemoterápiát csinált végig.

A színésznő tavaly újabb rosszt hírt kapott, orvosai négyes stádiumúvá minősítették a visszatért daganatot, amivel azóta is együtt él. Amikor azonban a jövőn gondolkodik, az élet jut eszébe és nem a halál.

Doherty nem vonult vissza, jelenleg is dolgozik, most épp legújabb filmjét, a List of a Lifetime-ot promózza, melyben mondhatnánk, hogy önmagát alakítja, hiszen a történet egy nőről szól, akit mellrákkal diagnosztizálnak.

A film kapcsán úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy ő még nem tart ott, hogy bakancslistát írjon:

Úgy érzem felelősségem van, hogy a nyilvánosság előtt zajló életemben meséljek az embereknek a rákról, talán tanító jelleggel is, hiszen a négyes stádiumú rákosok nagyon is élettel teli, aktív emberek. Jelenleg ez egyszerűen csak az életem része.

Shannen számára a bakancslista azt jelentené, hogy a végső búcsúra készül, ő azonban bevallottan is a legtovább élő, négyes stádiumú rákkal diagnosztizált ember szeretne lenni.