Csillagok

Öltözz úgy, mint Katalin hercegné! Blézere igazi alapdarab

Legyen a szettünk elegáns vagy hétköznapibb, ez a ruhadarab egyik esetben sem hagy cserben.

Katalin hercegné (Fotó:
Chris Jackson / Staff)

Megkezdődött az ősz, és Katalin hercegné egy igazán univerzális, ellenben sikkes darabbal indította az idei szezont, ami nem hiányozhat az őszi gardróbból.

A hercegné kedden a Lake District Nemzeti Parkba tett látogatást, mely Északnyugat-Angliában, Cumbria megyében található, a sportos programhoz pedig egyben stílusos, és kevésbé formális szettje tökéletesen illett. A Boden márkájú bézs kockás blézer, a fekete farmer, és a fűzős bakancs együtt teli találat -írja a hirado.hu.

A hercegné által viselt szettnél nem is kell jobb bizonyíték ahhoz, hogy egy klassz blézer vagy zakó, mennyire fel tud dobni, egy egyébként olyan átlagos ruhadarabot, mint a fekete farmer – jegyzi meg a People magazin.

Bár Katalin skót gyapjúból készült változata 560 dollárba, azaz nagyjából 170 ezer forintba kerül, jó hír, hogy a fast fahison üzletek 2021-es őszi kollekcióiban is találni hasonló darabokat, így nem lehetetlen küldetés hasonlóan sikkesnek lenni.

Katalin, aki egyébkén a Királyi Légierő tiszteletbeli parancsnoki címével is rendelkezik, a nemzeti parkban a légierő kadétjaival töltötte a napot, és nem csak biciklire pattant, de heveder segítségével még egy magas szikláról is leereszkedett.