Csillagok

Joaquin Phoenix nevetségesen néz ki, új külsejével egyből a címlapokra került

Úgy tűnik nincs, olyan, amire ne bólintana rá a színész, egy jó szerep kedvéért.

Ha nem tudnánk, hogy a Joker sztárja új filmje miatt vállalta be a szokatlan megjelenést, azt gondolhatnánk, hogy véletlen baleset történt otthon a hajnyírógép és közte.

Joaquint Hollywood nagy átalakuló színészei között tartják számon, a Joker kedvéért például csontsoványra fogyott és bár saját bevallása szerint nagyon megviselte mind a testét, mind pedig a szellemét a szerep, ez sem szegte kedvét, hogy elvállalja a Disappointment Blvd. című film főszerepét, amihez nem koplalnia, hanem pont ellenkezőleg, habzsolnia kellett.

A felszedett plusz kilók mellett, a színésznek a frizuráját is be kellett áldoznia a szerepért, ezüstróka tincseibe barbár módon középen belenyírtak, ami sajnos nem mondható, hogy az előnyére vált volna, mégis elképesztő magabiztossággal pózolt a kameráknak a fesztiválon – írja a PageSix.

Az Ari Aster rendezte moziról egyelőre nem sokat tudni, de az IMDB szerint minden idők egyik legsikeresebb vállalkozójának portréja elevenedik majd meg a nézők előtt, követve a főhős több évtizedes karrierjét – írja cikkében a hirado.hu.