×

Csillagok

Befutottak, ma már a szüleik is luxusban élnek

Hírességek, akik sztárgázsijukból szüleiknek is kacsalábon forgó házat vettek.

Egy csokor virág, csokoládé, parfüm. Sokan így mondanak köszönetet szüleiknek, de ha sztárokról van szó, közülük bizony sokan nagyban gondolkoznak. Több olyan híresség van, akik először az őket támogató szüleikre gondoltak és számukra szerették volna megteremteni az anyagi biztonságot. Mégpedig azzal, hogy otthont teremtenek számukra, és egy szép lakással vagy házzal lepték meg őket.

Chris Pratt

Ő azután vett édesanyjának, Kathy Prattnek egy házat, hogy megkapta élete első nagyobb szerepét.

Mindössze 23 éves voltam, amikor vettem anyukámnak egy házat. Nem voltam gazdag, csupán volt annyim, hogy vegyek neki egy ingatlant. Egy pillanatig tehetősnek éreztem magam, aztán hirtelen ismét szegény lettem, de legalább anyukámnak volt otthona.

Michael B. Jordan

A Fekete Párduc színésze a kaliforniai Sherman Oaksban vett egy hatalmas villát, ahova maga mellé beköltöztette a szüleit is. A házat 2015-ben vásárolta, amit azóta sem cserélt le, ahogyan a mai napig is büszkén mesél arról, hogy a szülei a lakótársai.

Életem nagy álma volt, hogy házat vegyek a szüleimnek, ez számomra bakancslistás volt.

Chris Hemsworth

Chris, aki Thorként érte el a nagy áttörést, mindig is szeretett színészkedni, azonban saját bevallása szerint azért járt fiatalon annyi meghallgatásra, hogy segíthesse a szüleit, akik ausztráliai házán komoly jelzálog volt. Chrisnek így az első dolga volt a megkeresett millióiból kifizetni szülei hitelét.

Egyszer megkérdeztem apámat, valaha ki tudja-e majd fizetni a tartozását, és ő akkor azt mondta, hogy vélhetően soha. Ekkor döntöttem el, hogy ezen változtatni fogok.

Tina Turner

A díva úgy érezte, hogy célba ért, miután édesanyjának tudott venni egy saját házat. Az énekesnő mindig is saját otthonra vágyott, azonban szülei válása után kétlaki életet élt. 1986-ban azonban megvette édesanyja álomotthonát, ahova aztán nem csak ő és gyerekei, de testvérei is beköltöztek.

Valósággá vált valami, amiről kislány koromban álmodtam. Az iskolaigazgató lányának volt saját háza, most nekem is van.

Tina később Erwin Bach német zenei producerrel Svájcba költözött, és esküvőjük óta állandó otthonuk is ott van.

Dwayne “The Rock” Johnson

A Szikla már pankrátorként is komoly összegeket tudott félretenni, színészként pedig tovább gyarapodott a bankszámlája. Vagyonából pedig több ingatlant is vett szüleinek. A sztár egy 2018-as interjúban mesélte el, hogy gyerekként szüleivel vándoréletet éltek, és egyik államból költöztek a másikba, lelakott apartmanok váltották egymást.

Az első otthont, amit a szüleim a sajátjuknak mondhattak, én vettem nekik még 1999-ben.

Szülei azonban öt évvel később elváltak, de továbbra is szem előtt tartotta, hogy mindkettőjüket segítse, így 2018-ban anyukájának, a rá következő évben pedig apjának is vett egy saját házat.

Rihanna

Az énekesnő tiniként érte el első sikereit, 22 évesen pedig már akkora vagyont halmozott fel lemezeivel, hogy anyukájának tudott venni egy öt hálószobás villát Barbadoson. A nagy meglepetésről Rihanna anno Oprah Winfrey showműsorában rántotta le a leplet.

Már nagyon régóta szerettem volna ezt megtenni érted. Csodás anya és példakép voltál, és megérdemled, hogy ezzel a lakáskulccsal sétálj ma el.