Csillagok

Oda a sármja: Tom Cruise arcfeltöltés utáni fotókon

Úgy tűnik, hogy a színész is beállt a sorba, hogy kisimítsa ráncait. Nem kellett volna!

Tom Cruise-ról idén több forgatási fotó is készült, miközben az azóta elhalasztott Mission: Impossible hetedik részét készítette, de a nyáron sportesemények egész során tiszteletét tette, a Goodwood fesztiválon, Wimbledonban, és a londoni Wembley-ben is megfordult, de akkor még nyoma sem volt annak, amit a minap tükrözött a színész arca – írja cikkében a hirado.hu.

Hogy mi is lenne az pontosan, az egyelőre talány, a Twitterezők egy része plasztikai beavatkozás sejt Tom erőteljesen felpüffedt arca mögött, de allergiás reakció, és akár némi súlyfelesleg is okolható még azokért a Dailymailes fotókért, melyek az LA Dodgers baseballcsapat meccsén készültek róla San Frasiscóban.

Tom Cruise amerikai színész a Mission: Impossible – Utóhatás (Mission: Impossible – Fallout) premierjén (Fotó: MTI/EPA/Kim Hi Csul)

A meccsre egyébként Nicole Kidmannel közösen örökbefogadott fiával, a 26 éves Connor Cruise-zal látogatott ki, akivel a legszorosabb a kapcsolata három gyermeke közül. Miközben Isabellával, akit szintén Nicole-lal vett magához, ritkán, de találkozik, korábbi feleségétől, Katie Holmestól született lányával, Surival viszont már évek óta nem beszélt.

Nem újdonság senki számára, hogy Tom Cruise úgy éli az életét, ahogyan egyháza, a szcientológia azt megengedi, vagy éppen diktálja számára. Korábban egy szcientólógus bennfentes árulta el az amerikai sajtónak, hogy Tomnak tényleg évek óta nincs kapcsolata Surival, ennek oka pedig egyértelműen elkötelezettsége az egyház felé, akik kifejezetten megtiltották neki, hogy keresse gyermekét, miközben mások szerint a filmsztár az egyház elkötelezett híveként egyébként havi tíz alkalommal is találkozhatna csemetéjével, így még a vallása sem okolható a kimaradt évekért.

Állítólag Tom döntése, hogy nem keresi gyermekét, Katie Holmes sem állna apa és lánya közé, a sztár azonban nem békült ki azzal, hogy lánya nem része az egyházának.

Leah Remini színésznő, akit hazánkban legtöbben a Férjek gyöngye című sorozatból ismerhetnek, 2013-ban lépett ki a szcientológiai egyházból, szintén kifejtette a véleményét Tom és Suri kapcsolatáról, miszerint Cruise nem adta fel, hogy egyszer majd visszaszerezze a lányát.

“Katie egy elnyomó személyiség Tom, és az összes szcientológus szemében, akinek így nem lenne szabad Suri közelében lennie. Meggyőződésem, hogy Tom arra vár, hogy Suri idősebb legyen, és elcsalhassa az anyukája mellől, hogy ő is csatlakozzon az egyházhoz”

– állítja Leah.

Remini szerint Katie Holmes nagyon bátor volt, hogy gyermekét kimenekítette ebből a veszélyes és mérgező közösségből.