×

Csillagok

Dakota Johnson elárulta, mivel bosszantja híres szomszédja

A Szürke ötven árnyalatának színésznője sajnos nem tudott jó kapcsolatot kialakítani a szomszédos sztárral.

Mit nem adnánk, ha olyan környéken lakhatnánk, mint Dakota Johnson. A színésznő azonban nem tud lubickolni az illusztris környék adta lehetőségeiben, a Drew Barrymore show-ban árulta el, hogy nincs a legjobb viszonyban a szomszédaival, bár nagyon is úgy tűnik, hogy ezen szívesen változtatna – írja a Buzzfeed.

A filmsztár kerítésén túl ugyanis a híres showman, Jimmy Kimmel lakik, aki azonban nem gondja úgy, hogy szorosabbra kellene fűzni a jószomszédi viszonyt.

“Ó, hát mindkét szomszédom klassz. Az egyiküket nem ismerem, a másikuk pedig Jimmy Kimmel. Jó sok partit tartanak, viszont még egyre sem hívtak meg.”

-panaszolta el Dakota.

Drew Barrymore-t meglepte vendége kifogása, mivel Dakora a témában igencsak érdekelt, 2018-ban ugyanis épp egy másik showman, Ellen DeGeneres pirított oda Johnsonnak, amiért sosem hívja meg őt a házibulijaiba.

via GIPHY

Hogy is mondják tehát, kölcsön kenyér visszajár?

Dakota Johnson egyébként igyekszik kibújni a Szürke ötven árnyalata skatulyájából, mely új filmjével, a The Lost Daughterrel talán sikerülni is fog. A film Maggie Gyllenhaal színésznő első rendezése, melyben egy vakációzni készülő nőnek saját sötét múltjával kell szembenéznie.

Johnson legutóbb a 2021-es New York-i Filmfesztiválon Paul Mescal, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk, valamint a rendező Maggie Gyllenhaal társaságában promózta a filmet, a show-t pedig el is lopta merész ruhájával.

De még így sem keltett akkora feltűnést, mint a Telluride Filmfesztiválon Coloradóban, amin Jamie Dornan, azaz Christian Grey is ott volt, a két színész pedig összeállt egy közös fotó erejéig A szürke ötven árnyalata rajongók legnagyobb örömére.

A két színész közös erotikus filmje hatalmas port kavart évekkel ezelőtt a nézőkben, és bár a rajongók nem voltak maradéktalanul megelégedve a főszereplőket alakító Dakotával és Jamie-vel, a mozi második és harmadik részére egészen megkedvelték a rajongók a színészpárost, akik minden pletyka és szóbeszéd ellenére, a forgatás alatt végig megtartották a szakmai viszonyt. Sőt, a két színész állítólag egyáltalán nem vonzódott egymáshoz, s lássuk be, ezt nehéz elhinni.