Csillagok

George Clooney és Julianna Margulies még mindig jól mutat együtt.

A Vészhelyzet című kórházsorozat szerelmespárja újra találkozott.

Julianna Margulies, akit a legtöbben a Vészhelyzet Carol Hathaway nővéreként, vagy A férjem Védelmében Alicia Florrickjaként ismerhetnek, megjelent sorozatbéli kedvese, George Clooney új filmjének, a The Tender Barnak a premierjén, ahol persze összeálltak néhány friss képre – írja a Just Jared.

A két színész a mai napig is csak szuperlatívuszokban tud mesélni a másikról. Julianna már többször is leszögezte, hogy ha nincs George Clooney, talán ma nem ott tartana ahol. A színész 1994-ben szó szerint megmentette a karrierjét.

“Komolyan mondom, hogy a karrierem George-nak köszönhetem, mivel a karakterem a Vészhelyzet első részében valójában meghalt. Épp arra készültem, hogy leszerződök egy nem túl jó vígjáték sorozathoz, készültem vissza New Yorkba, mert kellett egy állás. Aztán George váratlanul felhívott és elmondta, hogy úgy hallotta, jól sikerült a tesztjátékom és ha a helyemben lenne, ne fogadna el más munkát, mert szerinte visszahoznak az életbe.”

– emlékezett vissza egy korábbi interjúban a színésznő.

Julianna végül 1994-től 2009-ig játszott a közönség kedvenc szériában, összesen 136 részben, és nem más lett benne a kedvese, mint Dr. Doug Ross, azaz Clooney – írja cikkében a hirado.hu.

És micsoda fintora az életnek, hogy Clooney-nak úgy ahogy a Vészhelyzetben, a való életben is ikrei születtek, csak éppen nem Juliannától, hanem Amal Alamuddintól.

A sztárpár, Amal és George Clooney ritkán mesélnek a magánéletükről, ahogyan a 2017-ben született ikreikről, Elláról és Alexanderről is. De nemrégiben éppen a már említett új mozi premierjén a büszke apuka hajlandó volt sztorizgatni egy kicsit a sajtónak.

Mint kiderült, a Comói-tó melletti házukban sokat időző család két aprósága már folyékonyan beszél olaszul, ami csak azért nagy probléma, mert a szülők nem sajátították el a nyelvet.

A Gravitáció sztárja el is panaszolta, hogy gyerekei gyakorta kitűnő olasz akcentussal beszélnek neki vissza, amiből egy mukkot sem ért.