Csillagok

Nem sokáig bírta Sean Penn mellett 29 éves felesége

A 61 éves színész és párja egy év után adták be a válást.

Az Oscar-díjas sztár felesége, Leila George a Ragadozó városok színésznője egy év házasság után beadta a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra – írja a PageSix.

Sean és Leila 2016-ban talált egymásra nem sokkal azután, hogy Sean szakított Charlize Theronnal. Négy évvel később megtartották az esküvőt is, de mivel világszerte javában tombolt a koronavírus-járvány, ezért a korlátozások miatt otthonukban, Zoom közvetítés segítségével tartották meg az esküvőt a színész két gyermeke és Leila testvére társaságában.

„Covid esküvőt tartottunk, tényleg csak a szűk család volt jelen és az internetnek hála egy anyakönyvvezető, aki összeadott minket”

– mesélte Penn nem sokkal az egybekelésük után egy interjúban.

Leila a színész harmadik felesége. Penn 1985-ben vette el Madonna énekesnőt, de házasságuk négy év után kifulladt. Ezután Robin Wright, a Kártyavár színésznője mellett találta meg a boldogságot, frigyük tizenhat évig, egészen 2010-ig kitartott. Szerelmükből született a most harmincéves Dylan és a huszonnyolc éves Hopper.

Sean és Leila képviselője még nem reagált a válással kapcsolatos hírekre, vagy hogy mi vethetett véget a kapcsolatnak – írja a hirado.hu.