Csillagok

Andie MacDowellt utánozta az ifjú Meghan Markle, de nem lett jó vége

A hercegné egy frizura miatt került iskolatársai kereszttüzébe.

Még bőven azelőtt járunk az időben, hogy Meghan megismerte volna az ő hercegét. Az egykori színésznő 10-11 éves lehetett, amikor meglátta a Négy esküvő és egy temetés című vígjátékban Andie MacDowellt, akinek filmbeli fürtjei ihlették a későbbi sussexi hercegné fiatalkori frizuráját – írja a PageSix.

„Rajongtam a hajáért, ezért megkértem anyukámat, hogy vigyen el a fodrászhoz. A szalonból kilépve úgy éreztem magam, mintha én lennék Andie MacDowell, de az iskolában aztán sokat csúfoltak miatta, azt mondták úgy nézek ki, mint Ropi, a bohóc a Simpson családból” – emlékezett vissza a hercegné Ellen DeGeneres műsorában.

Meghan elmesélte, hogy idővel sikerült megtalálnia a hozzá legjobban illő frizurákat, amik közül a két abszolút kedvence, a sima lágy hullámok és a kusza konty, ami kifejezetten arra a célra jött létre, hogy egyszerre megfeleljen a királyi protokollnak, ugyanakkor modern hatást keltsen.

MTI/EPA/Neil Hall

Sussex hercegnéje a műsorban gyermekei életébe is betekintést engedett, valamint egy fotónak köszönhetően az is kiderült, hogy Harry herceg fia, a két éves Archie, határozottan édesapjára ütött, már ami a hajuk színét illeti.

Archie egyébként azóta, mióta szüleivel az Egyesült Államokba költözött másfél évvel ezelőtt, nem találkozott családjával és úgy tűnik, ez idén sem fog változni, ugyanis Harry és Meghan továbbra sem tervezi az ünnepeket Windsorban tölteni.

Meghan hercegné és Harry herceg (Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Sokan úgy vélik, Harryék megbánják a döntésüket, mert nem veszik figyelembe a talán legfontosabb tényezőt, Erzsébet királynő romló egészségét. II. Erzsébet az utóbbi időben egészségügyi gondokra hivatkozva több hivatalos megjelenését is lemondta orvosai tanácsára, miután a múlt hónapban, egy rutinvizsgálat után kórházban töltötte az éjszakát, néhány napja pedig a háborús áldozatok emléke előtt tisztelgő hagyományos ceremóniát is lemondta, miután váratlanul meghúzódott a háta.

Legutóbb Piers Morgan, a Good Morning Britain egykori műsorvezetőjének Twitter-bejegyzése borzolta a kedélyeket, aki szerint a palota nem mond igazat a királynő állapotáról, és komolyabb lehet a gond, mint egy kis izomhúzódás.