×

Csillagok

Hatodjára is édesapa lett James Van Der Beek

A Dawson és a haverok színésze és felesége ismét szülői örömök elé néznek.

James és Kimberly Brook 2015 augusztusában házasodott össze, gyerekeik közül Olivia tizenegy, Joshua kilenc, Annabel hét, Emilia öt, Gwendolyn pedig hároméves. A sztárpár soha nem titkolta, hogy nagy családot szeretne, de az utóbbi két évben két vetélésen is átestek, ezért a mostani pici érkezését a legnagyobb titokban tartották, a gólyahírt pedig a Dawson és a haverok sztárja árulta el Instagram oldalán – írja a Just Jared.

“A legnagyobb örömmel jelentem be, hogy Jeremiah Van Der Beek biztonságban megérkezett a családunkba” – fűzte sorait a 44 éves színész egy csokor kép mellé.

James hozzátette, hogy a legutóbbi két veszteségük után, feleségével mindketten megrémültek, amikor kiderült, hogy Kimberly ismét állapotos, de szerencsére ezúttal minden jól alakult és a kis Jeremiah-val együtt, nyolc főre bővült a családjuk – írja a hirado.hu.

„Pár éve átéltük a várandós szülők legborzasztóbb rémálmát, két babánkat is elvesztettük. Soha nem tudhatjuk, hogy bizonyos dolgok, miért történnek. Ezt mondjuk a gyermekeinknek is. Annyit azonban tudunk, hogy közelebb hoz, megnyílsz tőle, elmélyíti a megbecsülést, még inkább emberibbé tesz” – nyilatkozta egy korábbi interjúban a színész.

Van Der Beek legemlékezetesebb szerepe Dawson Leery volt, a Dawson és a haverok című sorozatban a kétezres évek elején, de a népszerű széria ellenére sem sikerült neki feltörni az A-listás színészek táborába.