Csillagok

Valóban gyermeket vár Rihanna? Árulkodó képek jelentek meg az énekesnőről

A rajongók úgy gondolják a barbadosi énekesnő első gyermekét várja párjától A$AP Rockytól.

A kilencszeres Grammy-díjas popcsillagot a minap hatalmas megtiszteltetés érte, ő lett szülőföldje 11. Nemzeti Hőse, az elismerést pedig Mia Mottley miniszterelnök adta át.
Rihanna az eseményre egy narancssárga, tapadós estélyiben érkezett, pár órával később pedig ellepték az internetet az állítólagos terhességéről szóló hírek, miután az énekesnőnek láthatóan kerekedett a hasa a ruhában – írja a The Sun cikke.

Bár jelenleg az egyik legnépszerűbb témának számít Riri várandóssága a közösségi médiában, semmi nem támasztja alá a szárnyra kelt pletykákat.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő állítólagos terhességét firtatják a rajongók, korábban 2019-ben egy interjú során a popdíva elárulta, hogy még nem foglalkoztatja a gyermekvállalás, de Istenre bízza ezt a kérdést. Persze több se kellett az internetnek, meg is indult a pletykaáradat. Az idei Met-gála után, ismét elkezdtek megjelenni az előbbihez hasonló cikkek, miután Riri és párja, a rapper A$AP Rocky óriási lebernyegbe jelentek meg a kamerák előtt.

Már 2019 óta pletykáltak Rihanna és A$AP Rocky kapcsolatáról, azonban egészen tavaly decemberig a páros csupán barátként aposztrofálta a másikat. Azonban a tavaly karácsony előtt készült barbadosi lesifotók után, melyeken a páros csókban forrt össze, már hiába is tagadták volna szerelmüket.

Ezek után persze semmi meglepő nincs abban, hogy a rajongók tűkön ülve várják, hogy a páros bejelentse az utód érkezését. Az, hogy ez most fog-e megtörténni, még kérdés, az énekesnő ugyanis nem válaszolt a témával kapcsolatos megkeresésekre.