×

Csillagok

Bradley Cooper üldözöttből üldöző lett – a fordulatra a támadó sem számított

A Csillag születik sztárját egy késes támadó próbálta kifosztani a metrón.

Kevés olyan híresség mozog a nagyvilágban, aki tehetőssége ellenére, inkább a tömegközlekedési eszközöket veszi igénybe egyéb sofőrszolgálatok helyett. Ilyen ember Bradley Cooper is, akit szemfüles rajongók már többször elcsíptek a New York-i metrójáratokon.

Balszerencséjére azonban, még 2019-ben egy késsel fenyegetőző suhanc akarta kirabolni, miközben a színész kislányáért ment a belvárosban található orosz iskolába – mesélte Cooper Dax Shepard podcast műsorában – írja a PageSix.

“Egy férfi tartott felém a metróból kifele menet. Azt gondoltam elsőnek, hogy biztos közös képet szeretne. Majd megállt előttem, és rájöttem hogy valami nem stimmel. Lenéztem és megláttam a kezében a kést.”

Bradley COOPER amerikai színész, díjátadó megérkezik a 69. alkalommal odaítélt Arany Glóbusz-díjak (Golden Globe) átadási ünnepségére Los Angelesben 2012. január 15-én. (MTI/EPA/Paul Buck)

A Másnaposok sztárja ösztönösen nyakába kapta a lábait és meg sem állt a kijáratig. Ott előkapta a telefonját és lefényképezte az őt „üldöző” támadót. Ezután fordult a kocka és Bradley kezdte követni az addigra már koránt sem olyan bátor férfit, de végül hagyta futni az illetőt.

“Megmutattam két járőrnek a fotókat és figyelmeztettem őket, hogy legyenek résen, ha látják. Utána gyorsan visszaszaladtam a metróhoz, hogy időben odaérjek a lányom iskolájához.”

Bradley 4 éves kislánya Lea De Seine az orosz modell Irina Shayktól született. A pár szerelme négy évig tartott, majd 2019-ben szakítottak.