×

Csillagok

Közös képpel emlékezett meg 8 éve elhunyt apjáról Meadow Walker

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés

A Halálos iramban-filmek sztárja 2013. november 30-án negyvenévesen hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében. Az évfordulóról lánya Instagramon emlékezett meg egy közös fotóval, melyen apja hatalmas puszit nyom az arcára – írja a PageSix.

Végtelenül szeretlek, és hiányzol. Ma és mindennap ünneplem az életedet, a szeretetedet. És téged, a legjobb barátomat

– írta a képhez a most 23 éves Meadow, aki nemrég oltár elé állt szerelmével, a színész Louis Thornton-Allannel.

A lányt fogadott apja, a Halálos iramban Dominic Torettója kísérte az oltárhoz. Paul Walker halála után Vin Diesel felkarolta a félárva lányt, és apja helyett apja lett. A színész egy korábbi interjúban elmesélte, hogy számára nem volt kérdés, hogy keresztlányát mindenben támogassa a veszteség után, így nem csoda, hogy Meadow családjaként tekint a színészre, és az örömapa szerepére is felkérte a nagy napon – írja cikkében a hirado.hu.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Meadow évek óta bontogatja szárnyait a modellszakmában, de az áttörő lehetőségek sokáig elkerülték őt. A fiatal szépség először januárban jelentette be, hogy a neves divatmárka, a Proenza Schouler arca lesz, majd nem sokkal később már a Givenchy kifutóján debütált a párizsi divathéten. A bemutató hatalmas visszhangot kapott, így nem elképzelhetetlen, hogy Meadow hamarosan a legkeresettebb modellek sorát gyarapítja majd.

A modellkedés mellett saját jótékonysági szervezetét is irányítja, amit 2015-ben hozott létre édesapja emlékére. Az alapítvány rászoruló gyermekek megsegítése mellett a környezet és az óceánok védelmével foglalkozik.