×

Csillagok

Egy estére most bári beköltözhet a Reszkessetek betörők-házba

December 7-én rajtol a vissza nem térő akció, a szerencsés pedig többedmagával beköltözhet az ikonikus házba, és még egy sztárvendég is meglepi őket.

Hihetetlen, hogy harmincegy éve mutatták be minden idők legnépszerűbb karácsonyi moziját, a Reszkessetek, betörők! című filmet, mely világhírnevet hozott Macaulay Culkinnak, és mondhatjuk, hogy egy életre meg is pecsételte a sorsát.

A film nagy rejtélye mindig is az volt, hogy vajon Kevin szüleinek mi lehet a foglalkozása, és hogy nagycsaládosokként egy akkora házat a chicagói kertvárosban miből tudnak fenntartani, mint ami a filmben látható, de ez persze sosem derül ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin McAllister (@homealonehouse) által megosztott bejegyzés

Ha ezt nem is tudjuk meg, az életérzést most átélhetjük, ugyanis az Airbnb-n egy éjszakára bárki kibérelheti a házat mindössze 25 dollárért, azaz megközelítőleg 8 ezer forintért – írja a Bbc.com.

Egy szerencsés december 12-én három barátjával együtt akár újrajátszhatja a film ikonikus jeleneteit is, amihez mi is lehetne autentikusabb, minthogy az egykori szereplő, az idősebb testvért, Buzzt alakító Devin Ratray fogadja az ideiglenes lakókat – írja a hirado.hu.

„Örömmel osztom meg veletek az otthonom ezen az ünnepen, még a házi pizzámat is, egy kérésem van csak, ezúttal ne engedjétek ki a tarantulámat, Axlt”

– mondja az egykori gyereksztár a reklámban.

És hogy milyen volt valójában abban a házban élni, ahol az ikonikus karácsonyi film játszódott?

Laura Abendshien mindössze hatéves volt, amikor egy teljes filmstúdió költözött az otthonába, és akkor még sem ő, sem a családja nem gondolta volna, mekkora hatással lesz az életükre a Reszkessetek, betörők!

A most 37 éves Laura a brit This Morning című reggeli műsorban mesélt arról tavaly, milyen volt az 1990-es felvételek alatt abban a házban élni, ahol Macaulay Culking borsot tört a világ legbénább betörőinek orra alá. Mint kiderült, a forgatás idejére Abendshienék az otthonukban maradhattak, viszont öt hónapon át az ablakok vonalát követve kellett közlekedniük, nehogy végül képernyőre kerüljenek.

„Amikor nem forgattak, akkor is mindenki a házban lógott. Macaulay Culkin a magántanárával például az én szobámban tanult. A testvére, Keiran, akinek nem volt sok jelenete, szintén a szobámban volt állandóan.”

A Chris Columbus rendezte mozi fenekestől felforgatta a család életét, hiszen évekkel a filmek után még mindig kígyózó sorok álltak otthonuk előtt, hogy lássák az eredeti McCallister-házat. Az ingatlant egyébként minden idők legjellegzetesebb filmes házának tartják, mely legutóbb 2011-ben cserélt gazdát.

via GIPHY