×

Csillagok

Hazavágyik Sophie Turner, családjával költözne Angliába

A Trónok harca gyönyörű Sansája aggódik mentális egészsége és gyermeke oktatása miatt

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S O P H I E T U R N E R (@sophiet) által megosztott bejegyzés

A 26 éves színésznő ritkán nyílik meg magánéletéről, de most komolyan fontolgatja, hogy hazaköltözne szülőföldjére, Angliába. Turner az Elle magazinnak adott interjújában elárulta, hogy bár szeret az Államokban élni, a családjuk jövőjét egyáltalán nem itt képzeli el.

„Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a táj, minden. A mentális egészségem érdekében fontos, hogy a családom és a barátaim körül lehessek és persze a lányom és a születendő gyermekem miatt is szeretnék költözni. Angliában megkaphatnák azt az oktatást és iskolai életet, amilyenben nekem is részem volt, és amiért a mai napig szerencsésnek érzem magam.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S O P H I E T U R N E R (@sophiet) által megosztott bejegyzés

A Trónok harca sztárja csak az Egyesült Királyságban tudja elképzelni növekvő családja jövőjét, azonban férjét Joe Jonast még győzködnie kell kicsit a költözéshez.

„Joe még nem sikerült 100 százalékosan rávennem, de tudom, hogy imádná a szüleim angol vidéki életét. Hatalmas mező, lovak, birkák, tehenek.”

A színésznő jelenleg Floridában él, de így is igyekszik belecsempészni az angliai életérzést otthonukba.

„Mindig a brit piactéren vásárolok be dolgokat. Amerikában egyszerűen nem jó a csoki, nem jó a chipsz. Egyszerűen semmi nem ugyanaz, mint otthon-otthon.”