×

Csillagok

Bájos nevet kapott Ronaldóék kislánya

A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo és felesége, Georgina Rodríguez alig néhány héttel újszülött kisfiuk tragikus halálhíre után nyilvánosságra hozták kislányuk nevét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

A portugál labdarúgó felesége közösségi oldalán osztotta meg imádni való újszülött kislányuk első fotóit. A boldog anyuka azt is elárulta, hogy milyen nevet választottak a kicsinek, amely Bella Esmeralda lett – írja cikkében a Mirror.

Bella Esmeralda április 18-án született, miután a pár bejelentette kisfiuk halálának tragikus hírét. A kislány ikertestvére elhunyt szülés közben. A baba halálhírét Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez a közösségi oldalain egy hivatalos közleményben jelentette be, amelyben azt kérte, mindenki tartsa tiszteletben a gyászukat. Fiuk halála után, április 19-én Ronaldo kihagyta a Liverpool elleni bajnoki mérkőzést.

A focista áprilisban osztott meg először nyilvánosan fotót újszülött kislányáról a családjával együtt, megköszönve a sok kedves üzenetet és támogatást, amit a nehéz időszakban kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A kép közzétételével Ronaldo a szurkolóknak is köszönetet mondott, akik támogató üzeneteket küldtek a család számára.