×

Csillagok

A várandós Nicky Hilton mesés babaváró partin jelentette be a nagy hírt

Nicky Hilton nyárra várja harmadik gyermekét, aki mint kiderült, kisfiú lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicky Rothschild (@nickyhilton) által megosztott bejegyzés

Nicky Hilton nyárra várja harmadik gyermekét, a hétfőn megtartott babaváró partijának dekorációja pedig nem is lehetne egyértelműbb. A kék plüssmackó hegyek azonnal elárulták, hogy Nicky ezúttal kisfiút hord a szíve alatt, akit nyárra vár férjével, James Rothschilddel.

A partin természetesen részt vett Nicky nővére, Paris Hilton is, aki tavaly novemberben mondta ki az igent Carter Reumnak. Míg Nicky egy babakék, csipke alice + olivia’s Charlise ruhát választott az alkalomból, addig Paris egy rózsaszín virágmintás maxiruhában és egy rózsaszín kardigánban pózolt a fotókhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicky Rothschild (@nickyhilton) által megosztott bejegyzés

Nicky januárban jelentette be, hogy két kislánya, az ötéves Lily Grace Victoria és a négyéves Theodora “Teddy” Marilyn után újból anyai örömök elé néz.

Az örökösnő egy korábbi interjújában elárulta, hogy ő szülőként, mire fókuszál:

“A türelem a kulcsa az egésznek, és az, hogy a legjobbat kell kihoznod magadból. Az a lényeg amit teszünk és nem az, amit mondunk. A gyermekeink a tükreink. Ha a képernyő előtt töltött időn megy az állandó vita, akkor te sem ülhetsz telefonnal vagy tablettel a kezedben. A lényeg, hogy jó példát mutassunk”

– nyilatkozta a sztáranyuka a People magazinnak.