×

Csillagok

A spanyol királyné humorral viselte a divatfiaskót

Igazán kellemetlen, ha valaki ugyanazt a ruhát viseli, mint a mellette álló ember, de még kínosabb, ha egy rendezvényen a díjazott egy az egyben úgy néz ki, mint maga a spanyol királyné.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) által megosztott bejegyzés

Minden divatrajongó rémálma, ha azon kapja magát, hogy más is ugyanabban a ruhában feszít. Letícia spanyol királyné sem gondolta volna, hogy gondosan megválasztott ruhája visszaköszön egy eseményen – írja a hirado.hu.

Fülöp király felesége egy díjátadó ünnepségen vett részt, amikor is azzal szembesült, hogy az egyik díjazott, Inmaculada Vivas Tesón hajszálpontosan ugyanazt a ruhát viseli, mint ő.

A spanyol királyné szerencsére jelesre vizsgázott lélekjelenlétből, és miután észrevette, hogy mi történt, hatalmasat nevetett az abszurd helyzeten, és széles mosollyal ölelte át a díjazott hölgyet.

A dolog pikkantériája, hogy nem csupán ruhájuk, hanem annak minden kiegészítője is megegyezett. Mindketten egy fekete-fehér színű övvel díszítették midiruhájukat és még fekete magas sarkú cipőjük is egészen hasonló volt. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem egyedi darabról van szó, mert a szóban forgó Mango márkájú ruhához bárki hozzájuthat, körülbelül 27 ezer forintnak megfelelő összegért – írja cikkében a People Magazin.