Csillagok

Cher nem hajlandó békét kötni az öregedéssel

A díva nem hódol a természetességnek, így ő nem kér az ősz tincsekből.

Bár Sarah Jessica Parkernek nem előnyös a Szex és New York rajongói szerint az ősz haj, az manapság kifejezetten sikkesnek számít. Sok ötven feletti híresség döntött úgy mostanában, hogy ezüstrókaként folytatja mindennapjait, és vannak, akiknek tényleg vadítóan áll az ősz tincsekkel megfűszerezett külső.

Jamie Lee Curtis és Andie MacDowell rengeteg dicsérő kommentet kap természetes külseje miatt, a 75 éves Cher azonban egy új sminkkampány keretében bevallotta, őt bizony sosem fogja a világ ősz hajjal látni.

„Az őszülés más lányoknál nem nagy dolog, de én nem vagyok rá vevő” – szögezte le a díva, aki szőkén, vörösen és ébenfeketén is hódított már karrierje során, ezen a jó szokáson pedig nem is kíván változtatni.

Ami a szépségápolási rutinját illeti, büszkén vállalja, hogy a mai napig is erősen sminkel, ami számára szórakozás, akit pedig zavar, annak azt üzenni, hogy keressen mást témát, amin tudja köszörülni a nyelvét – írj a hirado.hu.

Cher azt is elárulta, hogy számára a szemeinek hangsúlyozása a legfontosabb, így a hosszú szempillákban látja a csáberőt.