×

Csillagok

Ha nincs az Armageddon, Ben Affleck most nem lenne szívdöglesztő

A színész a mai napig hálás a katasztrófafilmnek.

Ben Affleck amerikai színész Az Igazság Ligája (Justice League) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. november 13-án. (MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Egy szerep kedvéért sok mindent hajlandóak bevállalni a színészek, hát még ha éppen felfutóban van a csillaguk. Ez történt Ben Affleckkel is, aki az 1998-as nagysikerű mozi miatt időpontot kért a fogorvoshoz és az edzőtermet is sűrűbben kezdte el látogatni.

Majd kiugrottam a bőrömből, amikor megkaptam A. J. szerepét. A rendező Michael Bay odajött hozzám és azt mondta, szuper vagyok, de legyek vonzóbb, legyek szexi olajfúró az űrben. Szóval elmentem megcsináltattam a fogaimat és elkezdtem kondizni

– mesélte a színész az Entertainment Weeklynek.

Ami a karrierjét illeti, Afflecknek már a kilencvenes években sem lehetett oka panasza, az Armageddon után azonban fénysebességgel indult be pályafutása Hollywoodban, amiért azóta is hálás.

via GIPHY

„A gyerekeim ezt az egy filmemet látták és még tetszett is nekik. Persze gúnyolódnak rajtam, hogy olajfúró tankot vezetek egy aszteroidán.”

Az Armageddon kasszasiker lett, világszerte 553 millió dolláros bevételt hozott és 1998 legjobban jövedelmező filmje lett.