×

Csillagok

Kylie Jenner hivatalosan is az Instagram királynője

A celeb elérte a 300 milliós követőszámot.

A 24 éves Kylie Jenner, aki ugye a híres-neves Kardashian nővérek legfiatalabb tagja, sokadszorra tudhat magáénak olyan sikert, amit nem éppen tőle várna a világ.

A Forbes magazin 2020-as listáján, amely a saját erejükből meggazdagodott fiatalok vagyonát vizsgálja, egymilliárd dollárosra (327 milliárd forintosra) becsült nettó vagyonával az első lett. Ez már önmagában is olyan teljesítmény, amivel beírta magát a történelembe. Az amerikai celeb bevételeinek nagy része egyébként jól menő szépségüzletéből származik, melynek 51%-át eladta 2019-ben a Coty Inc.-nek 600 millió dollárért.

Most pedig ismételten az ő fejére kerülhet egy virtuális korona, hiszen ő az első nő az Instagram történetében, aki elérte a 300 milliós követőszámot – számolt be róla a People magazin. Ezt a határt Cristiano Ronaldo egyébként már hónapokkal ezelőtt elérte, a futballistának jelenleg 388 millió rajongója van a közösségi oldalon – írja a hirado.hu.

Kylie egyébként úgy döntött rekordot, hogy az elmúlt két hónapban szinte alig tett közzé valamit. A híresség éppen második gyermekével várandós, így aztán nem a szexi képek posztolása számára az első. Ennek ellenére a minap megmutatott pár fotót kerekedő pocakjáról, ami bizonyára sokat lendített azon, hogy megszaporodjanak a követői.