×

Csillagok

Ed Sheeranben reinkarnálódott a nagynéni - képen a bizonyíték

Hátborzongató hasonlóságról tanúbizonyságot adó fotó terjed az interneten az énekesről és egy rajongója felmenőjéről.

(Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

Nincs két egyforma ember, vagy mégis? Egy dán fiatalember legalábbis megvan győződve arról, hogy nagynénikéje a 30 éves énekes testében reinkarnálódott, ugyanis a fotóikat egymás mellé téve megdöbbentő a hasonlóság kettejük között – írja a Mirror.

Eduard Hromkovič egy családi összejövetel alkalmával fedezte fel, hogy néhai dédnagynénje ugyanúgy néz ki, mint napjaink egyik leghíresebb popsztárja.

Amikor először láttam a rokonomról készült fotót, nem hittem a szememnek, olyan volt, mintha maga Ed Sheeran köszönt volna vissza a fekete-fehér képről. Sajnos azt kétlem, hogy bármilyen rokoni kapcsolat lenne köztünk, de hát ki tudhatja?

– fogalmazott Eduard, aki Redditen meg is osztotta a felvételt.

A fotó, azóta vírusként terjed az interneten és minden rajongó a csodájára jár, hiszen valódi csodának bélyegezik a látottakat.

„Mindig is úgy éreztem, hogy Ed Sheeran nagyszerű nagynéni energiával rendelkezik, olyan bölcs léleknek tűnik” – írta az egyik hozzászóló a képhez.

Eduard családja a megdöbbentő felfedezés után, már csak Edna Sheeranként emlegeti a néhai rokont – írja a hirado.hu cikke.