×

Csillagok

Anyósától kölcsön kapott 40 éves estélyiben nyűgözött le mindenkit a spanyol királyné

A Valentino estélyit, mintha a királynéra öntötték volna.

Úgy tűnik, Letícia spanyol királyné egyre inkább megerősíti a helyét Európa legelbűvölőbb királyi személyiségei között. Sőt, többször szóba került már, hogy a stílusikonná kikiáltott Katalin hercegné elől igyekszik “ellopni” ezt a címet. Öltözködésében eddig is roppant elegáns, csillogó, hétköznapokon viszont a sportos, fiatalos anyuka ruhatárát használó királyné már eddig is rászolgált az elbűvölő jelzőre.

Erre pedig most még inkább ráerősített azzal, hogy anyósa, Zsófia királyné egy káprázatos Valentino ruháját viselte a minap. A zöld szoknya, a felső részen pedig a lenyűgözően kidolgozott hímzett virágok üde, tavaszias hatást kölcsönöztek Letíciának, aki férjét támogatta a madridi királyi palotában tartott diplomáciai testületi fogadáson – írja a hirado.hu.

Zsófia legutóbb 1977-ben viselte ezt a különleges ruhát németországi látogatását, így aztán több, mint 40 év után ismét kikerülhetett a gardróbból az estélyi, melynek kár lett volna tovább porosodnia a fogason.

VI. Fülöp spanyol király és Letícia Ortiz televíziós újságírónő 2004. május 22-én Madridban kötött örök hűséget a La Almudena katedrálisban. Letícia királyné a spanyol uralkodó család első polgári származású tagja, aki tökéletesen beilleszkedett a királyi családba.