Csillagok

Negyvenkét éve imádja feleségét Samuel L. Jackson: "Ő mentette meg az életem"

A 73 éves színész elárulta boldog és hosszantartó házasságuk titkát.

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson példaértékű házasságot tudhatnak magáénak, hiszen lássuk be, Hollywoodban ritkán értelmezik az esküvőn elhangzott örökkön-örökké szavakat szentnek, persze tisztelet a kivételnek.

A Ponyvaregény sztárja és szintén színésznő felesége büszkén jelenthetik ki, hogy idén már 42. házassági évfordulójukat ünneplik, a hosszan tartó boldogságukról pedig a People magazinnak számoltak be.

„Amikor oltár elé álltunk megfogadtuk, hogy történjék bármi, mi együtt maradunk. Persze ezt mindenki megígéri az esküvője napján, de mi ezt komolyan is gondoltuk.”

LaTanya szavaihoz csatlakozva Jackson elárulta, hogy ehhez két olyan ember kell, akik kölcsönösen tisztelik és szeretik egymást és védelmezik a másikat.

A házaspár 1970-ben ismerkedett meg az atlantai főiskolán, egy évtizeddel később pedig összekötötték az életüket.

LaTanya fogadalma, hogy jóban-rosszban kitart férje mellett, különösen az 1980-as évek végén került próbára, amikor is a színész komoly drogfüggősége kezdett elhatalmasodni. LaTanya az 1990-es évek elején végül elvonóra vitte a színészt, és gondoskodott családjukról, amíg Samuel gyógyult. A filmsztár feleségének köszönhetően immár 30 éve tiszta.

„Ő adta meg az esélyt, hogy azzá váljak, akinek lennem kell. Megmentette az életem”

– áradozott kedveséről a színész, aki miután kijött az elvonóról főszerepet kapott Spike Lee 1991-es filmjében, a Dzsungellázban és ez karrierjét is beindította.

Bár már mindketten a hetvenes éveikben járnak és még mindig aktívan dolgoznak, a pár mindig szakít időt a családra. Elárulták, hogy minden év júliusában szabadságolják magukat, hogy egy szem lányukkal, a 39 éves Zoéval töltsék a hónapot.