Csillagok

Michelle Pfeiffer testvérei körében mosolyog gyerekkori fotóján

Sokan nem tudják, de a gyönyörű színésznőnek három testvére is van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés

Michelle Pfeiffer mindig is igyekezett kizárni a sajtót a magánéletéből, de a Nemzetközi Testvérek Napján kivételt tett, és egy több mint ötven évvel ezelőtti szívmelengető családi fotóval köszöntötte testvéreit, név szerint Ricket, DeDee-t és Lorit – írja a Hello magazin. A kép alatti hozzászólások között hatalmas harc kerekedett, hogy kitalálják, a négy kölyök közül vajon melyik lehet a színésznő.

Súgunk: Rick a legidősebb a testvérek közül, őt követi korban Michelle, aztán DeDee és a legfiatalabb Lori. Így már könnyen rájöhetünk, hogy Michelle az, aki fotó jobb legszélén vigyorog a többiekre.

A 63 éves szőke szépség egy korábbi interjúban elárulta, hogy gyakran tartanak családi összejöveteleket testvéreivel, azonban a koronavírus-járvány miatt hónapokra elszakadtak egymástól, és csak online tudták tartani a kapcsolatot egymással. Nagy örömükre tavaly decemberben sikerült találkozniuk, amiről a színésznő meg is osztott egy fotót az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dedee Pfeiffer (@dedeepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés

Kevesen tudják, hogy Michelle húga, az 58 éves DeDee szintén Hollywoodban vetette meg a lábát. Főleg kilencvenes évekbeli és kétezres évek elejei televíziós sorozatokban láthattuk, napjainkban pedig főszereplője a 2020-ban indult Végtelen égbolt című szériának.

Michelle-t legközelebb az április 17-én debütáló sorozatban, a The Firts Ladyben láthatjuk, amelyben Betty Fordot alakítja majd olyan filmcsillagok mellett, mint Viola Davis, Gillian Anderson, Dakota Fanning vagy Ellen Burstyn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés