×

Csillagok

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő ennél jobban már nem is hasonlíthatna egymásra!

Összeöltözött az anya-lánya páros.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HELLO! Magazine (@hellomag) által megosztott bejegyzés

Gyermekeik társaságában érkezett meg Cambridge hercege és hercegnéje a vasárnapi húsvéti istentiszteletre. A királyi család rajongói elbűvölve nézték a képsorokat, melyeken a talpig kékbe öltözött Katalin és szintén kékben tündöklő kislánya sétálnak a történelmi épület felé – írta a Hello.

Sarolta mellett, bátyja, György herceg is jelen volt az ünnepi ceremónián, amelyet a windsori kastély Szent György-kápolnájában tartottak. Az istentiszteletet idén kihagyni kényszerült II. Erzsébet királynő a nehézkes mozgása miatt, ahogyan idén a trónörökös, Károly herceg felesége, Kamilla hercegné is hiányzott az éves eseményről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emanuela Formoso (@thefashionlover_net) által megosztott bejegyzés

Ha az uralkodónak nem is integethettek a helyiek, Katalin és Vilmos két idősebb gyermeke kellően elbűvölt mindenkit.

Sarolta kicsi kora óta igazi kis stílusikon, akit édesanyja rendre virágos ruhácskákba öltöztet. A lekerekített gallérú darab, a tengerészkék kardigánnal és égszínkék harisnyával egyébként nem ismeretlen azok számára, akik figyelemmel kísérték a család életét, hiszen Saroltának legalább négy nagyon hasonló ruhája van ettől a márkától.

Az alkalomból György herceg és édesapja ugyancsak a tengerészkék színre szavazott, öltönyük tökéletesen összepasszolt.

Katalin hercegné babakék kabátruhája kapta azonban a legtöbb elismerést, melynek szoknyarésze harang alakban lefelé bővülő szabásvonalat követ. Az Emilia Wickstead kabát, mely derékövével tökéletesen kiemeli a 40 éves hercegné alakját, nem először kerül a címlapokra, hiszen Luxemburgban 2017-ben már viselte Katalin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HELLO! Magazine (@hellomag) által megosztott bejegyzés

Akárhányszor a királyi család a nyilvánosság előtt mutatkozik, a divatszakértők rendre megsaccolják az általuk viselt ruhák árát, melyben Katalinék úttörőnek számítanak, sok esetben ugyanis nem százeres szettekben lépnek ki a palota falai közül. Sarolta mostani ruhájának ára is megközelítőleg 25 ezer forint, ahogyan néhány nappal ezelőtti John Lewis márkájú ruhája sem került többe 8 ezer forintnál.