×

Csillagok

Éves fizetést ad feleségének Monaco uralkodója

Albert herceg bőkezűen megfizeti Charlene hercegnét.

A francia média szerint, Albert monacói herceg egy „rendkívül bizalmas szerződést” írt alá arról, hogy betegeskedő feleségének lojalitását biztosítsa és ezért fizetni is hajlandó.

Az uralkodó állítólag évi 10 millió fontot, vagyis közel 4,5 milliárd forintot fizet 20 évvel fiatalabb exolimpikon feleségének azért, hogy megjelenjen az oldalán a hivatalos szereplések alkalmával – számolt be róla a Daily Mail.

Charlene 2021 nagyrészét családjától távol, Afrikában töltötte egy titokzatos betegség miatt. Nyolc hónapos dél-afrikai tartózkodása után, további négy hónapot töltött egy svájci kórházban, majd 2022 márciusában tért haza férjéhez és iker gyermekeihez, a hétéves Gabriellához és Jakabhoz.

Az elhúzódó különélés miatt számos bulvárlap állította, hogy a pár házassági problémái állhatnak a háttérben, de ezt mind Charléne, mind pedig Albert hevesen cáfolta.

Hogy a további pletykáknak elejét vegye az uralkodócsalád, új közös fotókat posztoltak hivatalos Instagram oldalukon. Bár korábban a hírek arról szóltak, hogy a hercegné hónapokig élet-halál között lebegett, nemrég megosztott képek kifejezetten megnyugtatóak, hisz újra jó erőben láthatjuk a zimbabwe-i születésű egykori olimpikont.